onsdag 23 mars 2011

Fisk med räkor och örter

4 portioner
500g vit fisk
700 g oskalade räkor
dill
ca 200g smör
gräslök
riven försk peparrot
vatten

Gör så här: Värm ugnen till 200 grader. Dela fisken i 4 potsions bitar. Och lägg i en smord ungsfast form. Häll på lite vatten, det ska bara täcka botten. Salta och pepra och täck med aliminium och ställ in i ugnen i ca 20 minuter. Dela lite på fisken för att se om den är klar.

Skala räkorna. Skär dill och gräslök och blanda med räkorna. Smält smöret presis före servering. Fördela räkblandnigen på 4 talrikar lägg fisken på och häll smör och avsluta med finriven pepparrot. Min sambo åt potatismos medan jag åt rödkåls coleslaw men jag blev nöjd även med denna rätt i sin änkelhet också. Så det är en smak sak.



Inga kommentarer: