tisdag 29 mars 2011

Tacopaj med mycket pajkänsla

Pajskal
Förgräddat Pajskal

Fyllnig
Olivolja
500g nötfärs
1 gul lök
1 påse tacokryddmix eller motsvarande mängd egen tacco blandnig
1 dl vatten
salt och svartpeppar
2-3 tomater
300-400g creme frache
6-8 msk majonäs
riven ost

Gör så här:
Gör pajskalet, och grädda.

Sätt ugnen på 200 grader.Bryn köttfärsen i olivolja i en stekpanna ca 5 minuter. Skala och hacka löken och bryn tilsammans med köttfärsen i någon minut. Tillsätt tacokrydda och vatten och låt koka i 5 minuter. Smaka av med salt och pepppar. Lägg över köttfärsen i pajskalet. Skär tomaterna i ringar och fördela över köttfärsen. Blanda creme frache och majonäs och bred över tomaterna. Strö över ost. Grädda i  ca 20 minuter. Servera med sallad och salsa.




Inga kommentarer: