tisdag 28 maj 2013

Vecka 3

Ser det som rätt naturligt att gå upp när jag har styrketränat mycket och tungt i veckan. För bättre en fast tung kropp än en slank sladrig kropp enligt mig i alla fall =P

Start +42,1
Veckans vikt 73,1kg
Veckans +0,6 kg

måndag 27 maj 2013

Första passet

Hej på er!

I kväll blir första riktiga passet på fitness challenge. Inte jätte taggad men ska bli kul och se deras upplägg. Nästa måndag blir det vårruset ska bli intressant och se hur mycket jag har förbättrats från förra året.

Men nu blir det att rasta barnen innan dom river ner tapeterna  <3 p="">

onsdag 22 maj 2013

Fitness Challenge

Ni som läst ett tag vet att jag älskar utmaningar. Så nu ska jag delta i 10 veckors utmaninga.
Hur det går till kan ni läsa på länken nedan =)

Rent praktist för mig inebär det att jag har ett lärar led pass per vecka. Jag kommer att träna själv i samma utsträkning som jag hadde tänkt innan. Det blir som en bra morot att bli så fitt som möjligt =)

http://www.fitnesschallenge.se/index.php

Jordgubbspaj

Den här pajen gjorde jag när sonen fyllde år. Den var mycket uppskattad!

Vaniljkräm
4 äggulor
0,5 dl sukrin1 dl grädde0,5 tsk Äkta vanilj125g Riktigt smör

Blanda alla ingredienser utom smöret i en kastrull. Sjud tills det tjocknar. Rör hela tiden annars bräns krämen lätt. Rör sedan i smöret bitvis och låt krämen kallna, gärna i kylen så att den inte blir för rinnig. Rör om i bland så att krämen inte delar sig.



Botten 
2 ägg
1dl sukrin150 g smält smör1 dl grädde1 tsk vanilj2 dl mandelmjöl2 msk kokosnötmjöl 1-2 tsk bakpulover


Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och bröa en sokerkaksform (jag bröde med mandelmjöl)Rör ägg och sukrin poröst med elvisp 3-4 minuter.Tillsätt smält smör, grädde och rör samman.Blanda alla torra ingredienser vänd ned försiktigt. Annars förlorar backpulvret sin förmåga att lyfta!
Grädda kakan i mitten av ugnen i ca 30-35 minuter eller tills den har en fin färg. Låt svalna.


Bred vaniljkrämen på botten skölj och skär jordgubbarna och tryck ner i vaniljkrämen. Ställ i kylen över natten.


tisdag 21 maj 2013

Kämpar på

Idag så börjar jag med PF (perodisk fasta) Dels för att jag inte är hungrig och dels för det fick min vikt att ticka ner frörra gången som var unge fär samma tid förra året.

Kommer att fortsätta med minium med mejerier blir nog åt fakir hållet mår väldigt bra då och kommer att träna mycket. I går blev det 1 km på löpbandet (uppvärmning) och 55min TUNG styrketräning. Känns i kroppen i dag. Blev 40 min intervall ute. Synd bara att jag har sånna problem med kramper i min ena vad så jag har svårt att springa längre sträkor.

Hur går det för er?
Vill ni veta hur jag äter och tränar sak jag lägga ut det 1 gg i veckan?

Vecka 2

Har varit en hemsk veka. Är den tiden på månaden. Denna tid brukar det vara ett pluss oaset hur bra jag sköter mig. Som ni ser så var så fallet även denna gång =( Men har jobbat mycket. Men ny vecka nya tag =)

Start +42,1
Veckans vikt 72,5
Veckans +1,9 kg

fredag 17 maj 2013

God morgon

Har värkligen haft det ört i veckan. Dom ringde från bemanningen mån,tis och ons. Och ville ha ut mig. Så när denna vecka är slut så kommer jag ha jobbat nästan 50 timmar.

I dag känner jag att en förkylning är på G. Inte vad jag hade i min plan direkt. Men det är bra att gilla läget. Får nog göra min super dring för att driva ut skiten!

Men nu ska jag far och jobba delat skift...behöver jag ens säga att jag inte gillar det? Ha en underbra helg kram

måndag 13 maj 2013

Ny start vecka 1

Det gick inte så bra under sista delen in för tentan. Beror på stressen och alla hormoner som spökar. Denna vecka har jag inte ens ansträngt mig och ändå ett så fint minus. Skönt är det i alla fall så jag kommer i mål nån gång =)

Start +42,1
Veckans vikt 70,6
Veckans -1,7 kg

lördag 11 maj 2013

Ett försök till ett inlägg

Det är så skönt nu för tiden så tar min besök på arbetsförmedlingen inte lång tid. Var dit i går gick in almälde mig. Fick pratade med en karl var klar på under 5 min. De ni! =)


Blir intressant och se om vikten börjar ticka ner igen nu när stressen har släppt. På måndag börjar jag en ny träning strikt lchf kost satsning. Det vill säga variera träningen. Och försöka träna varje dag. Äta ett minium av mejeriprodukter. Är ni med på denna satsning?

torsdag 9 maj 2013

Jag lever jag lovar =P

Hej tänkte bara säga att jag lever. Har rätt så mycket att göra änu. Men snart så ska jag komma i gång med bloggandet igen.

söndag 5 maj 2013

Kostrådgivare

I fredags fick jag hem något jag värkligen har kämpat för att få. Dom två sista veckorna innan tentan jobbade jag heltid och lite till. Så när jag kom hem så var det bara att sätta sig och plugga. Så här i efterhand kan jag konstatera att jag änu en gång har lyckats med jag försatt mig att göra.



Så nu kan ni anlita mig. =)

onsdag 1 maj 2013

Tjoho!

Haft en bra dag. Var ute och sprang i kväll riktigt skönt att få komma igång med träningen efter alt. Har haft så fullt upp dom senaste veckorna så jag värkligen inte ha hunnit. Men nu ska det bli annat. =)
Till middagen testade vi Åses lasagne med lit justeringar så kommer det bli en ny hit.

Men nu blir det sänge så man orka med jobbet i morgon god natt!